De laatste ontwikkeling in het paardenvleesschandaal wilde ik u niet onthouden...
8 opmerkingen:
Ron
zei
Ik mag zo af en toe graag een paardenworst kopen bij slager Frans Krijnen op de Groest. Heerlijk joh, doet me weer denken aan vroeger, toen m'n moeder op zaterdag vaak zo'n worst haalde bij De Bruin aan de Spoorstraat. In bruin pakpapier deed hij dat. Thuisgekomen kwam het vet er dan al doorheen... Op een witte boterham en dan smullen maar...
Het is omdat er mee wordt gesjoemeld om de prijs te drukken,maar dat gebeurt met zoveel dingen !met paardenvlees is niks mis mee , ze eten super gezond . Kenners beweren zelfs dat Paardehaas lekkerder smaakt dan Ossenhaas ! En een lekker paardeworstje is ook niet te versmaden . Met een led lampje van Action zie je bijna niet het verschil tussen die soorten vlees !trouwens heel leuk gevonden van die koetjesreep ,een koe die hinnikt . Op Google kun je ook de koetjesreep op zoeken , daar staat wel een koe op !
En ,Ron ,wat denk je dan van de paardeworst van slagerij Janmaat ,wonende aan de Stephensonlaan zijn. Oom Theo uit Bussum kwam iedere maandag middag rond de klok van 4 bij mijn zwager in restaurant ,de cantharel, in de kapelstraat, bestaat niet meer, dan kwam hij met een emmertje warme paardeworstje dat was vaste prik . Dan gingen we bamzaaien met warme paardeworst. Hij had een slagerij in Bussum die kwamen dan zo uit de ketel . Dat was de mooiste dag van de week, tot ik mijn vrouw leerde kennen ! Maar ja, de praktijken van tegenwoordige leveranciers en fabrikanten zijn alleen maar verdienen en verdienen ! Maar met paardenvlees is niks mis mee !.
Over toevalligheid gesproken, Eduardo.... Lees vanavond in de krant dat je favoriete slagertje deze week overleden is.... Kijk hier: http://bit.ly/Zsd8A6
Kies bij Identiteit de optie naam/URL. Vul daar alleen je naam in, dat is genoeg. Als dit je allemaal te ingewikkeld is, kun je ook hier klikken voor een eenvoudige methode.
8 opmerkingen:
Ik mag zo af en toe graag een paardenworst kopen bij slager Frans Krijnen op de Groest. Heerlijk joh, doet me weer denken aan vroeger, toen m'n moeder op zaterdag vaak zo'n worst haalde bij De Bruin aan de Spoorstraat. In bruin pakpapier deed hij dat. Thuisgekomen kwam het vet er dan al doorheen... Op een witte boterham en dan smullen maar...
Het is omdat er mee wordt gesjoemeld om de prijs te drukken,maar dat gebeurt met zoveel dingen !met paardenvlees is niks mis mee , ze eten super gezond . Kenners beweren zelfs dat Paardehaas lekkerder smaakt dan Ossenhaas ! En een lekker paardeworstje is ook niet te versmaden . Met een led lampje van Action zie je bijna niet het verschil tussen die soorten vlees !trouwens heel leuk gevonden van die koetjesreep ,een koe die hinnikt . Op Google kun je ook de koetjesreep op zoeken , daar staat wel een koe op !
En ,Ron ,wat denk je dan van de paardeworst van slagerij Janmaat ,wonende aan de Stephensonlaan zijn. Oom Theo uit Bussum kwam iedere maandag middag rond de klok van 4 bij mijn zwager in restaurant ,de cantharel, in de kapelstraat, bestaat niet meer, dan kwam hij met een emmertje warme paardeworstje dat was vaste prik . Dan gingen we bamzaaien met warme paardeworst. Hij had een slagerij in Bussum die kwamen dan zo uit de ketel . Dat was de mooiste dag van de week, tot ik mijn vrouw leerde kennen ! Maar ja, de praktijken van tegenwoordige leveranciers en fabrikanten zijn alleen maar verdienen en verdienen ! Maar met paardenvlees is niks mis mee !.
Hoi Ron, hij is geestig!
Wie bedoel je hiermee ,Margreet ? Ron of dat paard op die reep .
Whaha, mooie "Deja Vu" Ron. Onze favoriete paardenworst was van ambachtelijke slager Janmaat, bij ons verderop op de Stephensonlaan......
En nu we het toevallig over koetjesrepen hebben.......
Over toevalligheid gesproken, Eduardo.... Lees vanavond in de krant dat je favoriete slagertje deze week overleden is.... Kijk hier: http://bit.ly/Zsd8A6
Een reactie posten
Kies bij Identiteit de optie naam/URL.
Vul daar alleen je naam in, dat is genoeg.
Als dit je allemaal te ingewikkeld is,
kun je ook hier klikken voor een eenvoudige methode.