Vorige week plaatste De Gooi- en Eemlander weer een ingezonden brief van mij... Ik heb het hier al eerder ter discussie gesteld.... Kraanwater moet in een restaurant gratis verstrekt worden, vind ik.
3 opmerkingen:
Yvonne
zei
Als ze bij Groot Kievitsdal gratis kraanwater schenken, drink je dat dus alleen vandaag zeker...! ;-)
Al die horecagelegenheden , waar ze weigeren een glas kraanwater te serveren moeten we boycotten ! Eerst van te voren wel even vragen ! Wat denken die lui wel ! Ze mogen blij zijn dat er klanten komen ! Er zijn natuurlijk uitzonderingen , maar veel van die zaken proberen je een duur flesje aan te smeren ! Kijk eens in Portugal of Griekenland , daar is de klant vaak nog koning ! Laat mij maar lekker thuis eten met een halve liter water , maar dat is dan wel geel van kleur , met schuim er op . En de kraan is in de keuken !
Dat flesje water toch! Als horeca ondernemer bent u heden ten dage al een hele Piet als het hoofd boven water gehouden kan worden. De lasten zijn regelmatig hoger dan de opbrengsten. Jammer dat dit aspect niet wordt uitbelicht in het krantenartikel. Het is zo gemakkelijk om kritiek te leveren zonder daar verder dieper over (het waarom) na te denken. Natuurlijk is het moeilijk te verteren als er voor een glas (leiding?) water moet worden betaald. Maar zijn er gezien de huidige economische situatie andere mogelijkheden voor een (hardwerkende) restauranteigenaar?
Kies bij Identiteit de optie naam/URL. Vul daar alleen je naam in, dat is genoeg. Als dit je allemaal te ingewikkeld is, kun je ook hier klikken voor een eenvoudige methode.
3 opmerkingen:
Als ze bij Groot Kievitsdal gratis kraanwater schenken, drink je dat dus alleen vandaag zeker...! ;-)
Al die horecagelegenheden , waar ze weigeren een glas kraanwater te serveren moeten we boycotten ! Eerst van te voren wel even vragen ! Wat denken die lui wel ! Ze mogen blij zijn dat er klanten komen ! Er zijn natuurlijk uitzonderingen , maar veel van die zaken proberen je een duur flesje aan te smeren ! Kijk eens in Portugal of Griekenland , daar is de klant vaak nog koning ! Laat mij maar lekker thuis eten met een halve liter water , maar dat is dan wel geel van kleur , met schuim er op . En de kraan is in de keuken !
Dat flesje water toch! Als horeca ondernemer bent u heden ten dage al een hele Piet als het hoofd boven water gehouden kan worden. De lasten zijn regelmatig hoger dan de opbrengsten. Jammer dat dit aspect niet wordt uitbelicht in het krantenartikel. Het is zo gemakkelijk om kritiek te leveren zonder daar verder dieper over (het waarom) na te denken.
Natuurlijk is het moeilijk te verteren als er voor een glas (leiding?) water moet worden betaald. Maar zijn er gezien de huidige economische situatie andere mogelijkheden voor een (hardwerkende) restauranteigenaar?
Een reactie posten
Kies bij Identiteit de optie naam/URL.
Vul daar alleen je naam in, dat is genoeg.
Als dit je allemaal te ingewikkeld is,
kun je ook hier klikken voor een eenvoudige methode.